Huur

Een keertje proberen?
Dat kan, huur een prachtige Volkswagen van ons.

Een keertje proberen, of altijd al op je bucketlist staan? Huur een prachtige Volkswagen camper van ons, voorzien van alle gemakken, geschikt tot vier personen en je mag zo ver als je durft. Hoeft niet natuurlijk, want ook op korte rijafstand zijn in Nederland ook prachtige plekjes. Wat dacht je van een natuurcamping, midden in het bos, of lekker aan het strand van Scheveningen. Vind je dat allemaal een beetje te suf, dan rij je lekker door naar Marokko, Griekenland of het Noorderlicht, het maakt ons niet uit. Geen extra kilometerheffing, scheelt weer.

Alles aan boord. Potten, pannen, bordjes, glazen, bestek, stoelen, tafel en dat soort dingen zijn aanwezig. Het enige wat je zelf mee moet nemen is wat kleding, dekbed en wat kleingeld om af en toe te tanken. Easy hè.

Voor de rest kost je dit spektakel € 750,00 per week in het laagseizoen, € 895,00 in het hoogseizoen en € 400,00 voor een lang weekend. We doen niet aan rare extra kosten, behalve als je ‘m niet schoon weer inlevert, dan kost je dat € 200,00 extra. Oh ja, als laatste, toch nog een klein lettertje, de borg is € 1000,00, want als je de camper niet terug brengt, hebben we in ieder geval nog iets.

De laatste vraag die overblijft is, wanneer ga je het doen? We horen graag van je.

Open Chat
Scan the code
Hello
Can we help you?