Over ons

Ons verhaal

Wij zijn van oudsher een garagebedrijf maar de afgelopen twee jaar geswitcht naar de recreatie, hier kunnen we onze creativiteit helemaal in kwijt en zo de mooiste campers maken. We werken gewoon lekker laagdrempelig zonder gedoe. Lijkt het je leuk om ook  een heerlijke camper door Europa te cruisen of zelf eentje te bouwen, neem dan contact met ons op. Tof!

Ons verhaal

Wij zijn van oudsher een garagebedrijf maar zijn de afgelopen twee jaar helemaal geswitcht naar de recreatie, hier kunnen we onze creativiteit helemaal kwijt en zo de mooiste campers maken. We werken gewoon lekker laagdrempelig zonder gedoe. Lijkt het je leuk om ook met een heerlijke Volkswagen camper door Europa te cruisen, neem dan contact met ons op. Tof!

Complete interieurs

Vanaf november 2021 beginnen we met het produceren van elk interieur voor elke bus die er op de markt is. Of je nu een Volkswagen Caddy, Peugeot Partner of een Volkswagen Crafter zelf wil ombouwen naar een prachtige camper, wij hebben het complete interieur ervoor. Meer volgt…..

Ons team

Derk

Designer en bouwer

Sebas

Designer en bouwer

Our Amazing Clients

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.
Open Chat
Scan the code
Hello
Can we help you?