DOE HET ZELF

ZELF JE CAMPER BOUWEN?

De eerste Volkswagencamper waar wij mee op pad gingen was  gebouwd door iemand anders. Tijdens onze reis begonnen we gelijk een lijstje te maken van dingen die anders konden. Of eigenlijk anders móesten, in onze ogen. Een lade hier, een uitsparing daar. Een ander systeem voor de bank en de tafel. En ook hoe de keuken was ingebouwd kon best een beetje slimmer. 

Zo zijn we gaan verzinnen. En tekenen. En uitproberen. En verfijnen. Uiteindelijk kwamen we tot het meest handige, mooie en praktische interieur.

Inmiddels zagen we in onze eigen werkplaats deze op maat gemaakte interieurs helemaal in eigen beheer. Computergestuurd en op de tiende millimeter nauwkeurig.

En het mooie is: de bouwpakketten voor de Volkswagen T5 en T6 zijn nu al bij ons te koop. En in de loop van 2021 volgen nog veel meer merken en types. Daar zijn we de prototypes nu van aan het testen.

Kortom: jij maakt je eigen camper, maar over alle hoekjes, gaatjes, afmetingen en slimmigheidjes van het interieur hoef jij je hoofd niet meer te breken. Je kiest de look en de kleuren en koopt die set bij ons, je zet het zelf in elkaar en plaatst ‘m in je bus. Klaar!

 

Deel dit met je vrienden:
Open Chat
Scan the code
Hello
Can we help you?