FREEDOM!

EEN CAMPER IS ULTIEME VRIJHEID
Je eigen bed en je eigen spullen overal bij je. Waar ga je heen? Je verzint het gewoon als je wakker wordt. Ga je het platteland op, in NL of verder weg?
Neem je je fietsen mee achterop, dan zet je de camper neer en fiets je zo een dorpje in, of maakt een mooie tocht door de velden. Zie je het al voor je?
🤩 
Hou je van het campingleven maar ook van de stad? Bij bijna elke stad is wel een camping in de buurt, of een camperovernachtplaats. Lekker de stad in, terrasje, shoppen, ’s avonds uit eten en dan weer terug naar je eigen bed in de camper.
Heb je een eindbestemming, of ga je gewoon op avontuur? Hoe ver durf jij?
 
TIPS.
Als zeer bedreven camperaars hebben we een aantal tips voor je. Dingen die we zelf verkeerd deden zeg maar. Doe er je voordeel mee. 
🛒 doe boodschappen voor je op de camping of camperplaats komt. Zeker als je geen fietsen meeneemt, of als je echt een eind van de bewoonde wereld gaat overnachten.
🛏 als je dingen gaat ondernemen en weet dat je ’s avonds pas laat terug bent, maak dan je bed vast op. Zo hoef je dat niet in het donker te doen als je terug bent.
💧 zorg dat je in de camper voldoende water bij je hebt, ook een losse fles en wat eten dat je heel simpel kunt klaarmaken, je weet nooit waar de dag je brengt.
⛰ hou er rekening mee dat in de bergen 5 kilometer naar de winkel fietsen een beetje anders voelt dan in NL een paar kilometer naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn.  
 
Met deze tips kun je maximaal genieten en hoef je geen lijstjes te onthouden in je hoofd. Dat is pas vrijheid!

Deel dit met je vrienden:
Open Chat
Scan the code
Hello
Can we help you?